Pakhuis Real Estate - Neckerdijk 5B - 1441 GX Purmerend - T. 06 25022312 - info@pakhuisrealestate.nl

 

Woon-Winkelpand

Breedstraat 24 Purmerend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monumentaal pand in het centrum van Purmerend op A-locatie.

Het pand is onder begeleiding van Pakhuis aangekocht en ver-volgens duurzaam verbouwd tot een winkel en goed verhuur-bare woningen op de bovengelegen verdiepingen. Wij hebben snel de juiste huurder gevonden voor dit authentieke pand.

Rabobank Filiaal Volendam

Chr. Van Abcoudestraat 1 Volendam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestaande kantoorlocatie, waar de Rabobank in gehuisvest is. Deze locatie gaat komend jaar op de bovenverdieping her bestemd worden naar woningen. De Rabobank blijft op de begane grond gehandhaafd.

Kantoorpand

Waterlandlaan 81 Purmerend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pakhuis beheert dit object en zal het pand de in de komende jaren gaan verbouwen naar kantoren met wonen.

 

Kantoren Gorselear

Gorslaan 12 Purmerend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makelaar van Overbeek functioneert al jaren met succes en had eind 2013 uitbreiding nodig. Pakhuis heeft het ideale kantoorpand gevonden en de onderhandelingen met de Gemeente gevoerd. Makelaar van Overbeek heeft weer ruimte om verder te ondernemen.

Bloeiende Perelaar (Schooltuyn)

Zuidoostbeemster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wonen in een oude school. In de Zuidoostbeemster heeft Pakhuis Real Estate de basisschool de Bloeiende Perelaar omgezet naar appartementen. Op het schoolplein zijn 6 kavels met vrijstaande woningen gerealiseerd.

Het project is geheel afgerond en verkocht.

Altijd een stap verder...

Woon-Winkelpand Warmoesstraat

Warmoesstraat 157-161 Amsterdam

 

Dit pand is jaren in gebruik geweest als klooster. In het najaar van 2014 heeft Pakhuis dit project opgepakt. Het juiste plan is ontwikkeld en er zijn 15 woningen en 1 supermarkt gerealiseerd.

Het oude pand is in ere hersteld en voldoet aan de moderne hedendaagse eisen om er een Supermarkt in te vestigen. Dirk van den Broek heeft deze vestiging in november 2016 geopend.

Kledingwinkel met bovenwoningen

Padjedijk 11 Purmerend

 

Na ruim 10 jaar als het GAT van de Padjedijk bekend te hebben gestaan is het “brand” pand ontwikkeld door Pakhuis Real Estate tot winkels en op de verdieping woningen. Heel trots dat Pakhuis dit voor elkaar heeft gekregen, waar anderen stopten ging Pakhuis verder.

 

Woon-Winkelpand

Padjedijk 15 Purmerend

 

In 2017 gaat Pakhuis Real Estate dit object weer geheel renoveren en wordt de winkel geheel geüpdatet. Op de verdieping worden drie woningen gerealiseerd, welke medio 2017 in de verhuur worden gebracht.

 

Liduina Ziekenhuis

Emmakade 3-4 te Purmerend

 

Wonen in een ziekenhuis? Pakhuis Real Estate is het aan het realiseren. Medio 2017 wordt dit project opgeleverd en worden de 27 appartementen in gebruik genomen door de Wooncompagnie. Het plan en de gehele ontwikkeling tot een modern appartementencomplex heeft Pakhuis verzorgd.

 

Op zoek naar een betrouwbare vastgoedpartner?

 

Neem contact op